Προστασία προσωπικών δεδομένων

οροι & ασφαλεια

Ιδιωτικότητα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση των υπηρεσιών του O4B είναι η εγγραφή του χρήστη. Το O4B συλλέγει και επεξεργάζεται τις παρακάτω πληροφορίες σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες τις υπηρεσίες που επιλέγουν και να κάνει την εμπειρία των χρηστών στον ιστότοπο ασφαλή, ομαλή και εύκολη.

Το O4B ενδέχεται να επεξεργαστεί και αποθηκεύσει τα δεδομένα σας προκειμένου να εξασφαλίσει την αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία της διαδικτυακής αγοράς ή να την συμμόρφωση της με νομικές υποχρεώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, το O4B επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να εμποδίσει, εντοπίσει και καταπολεμήσει την απάτη ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη ή μη συμβατή χρήση της πλατφόρμας. Για παράδειγμα, το O4B χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να εντοπίσει τους Χρήστες που δεν συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, ώστε να μπλοκάρει (προσωρινά ή μόνιμα) αυτούς τους Χρήστες από τη χρήση της πλατφόρμας.

Η O4B συλλέγει και επεξεργάζεται σχόλια και αξιολογήσεις των χρηστών του για τις υπηρεσίες του, για τους χώρους ή για άλλους χρήστες, καθώς και δεδομένα από έρευνες ικανοποίησης, παρατηρήσεις και προτάσεις των χρηστών.

Η O4B συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα των Χρηστών όταν επικοινωνούν με την ομάδα Εξυπηρέτησης του O4B ή όταν η ομάδα Εξυπηρέτησης του O4B έρχεται σε επαφή με τους Χρήστες, το O4B συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τον λόγο αυτής της επικοινωνίας.